Home » Nieuws

Nieuws:

Panettone en Pandoro 

Hebben jullie ze al gezien Ze zijn namelijk weer binnen, de allerlekkerste Italiaanse Panetonne en Pandoro. Nu ook verkrijgbaar in de overheerlijke varianten Pistacchio en Limoncello, of wat dacht je van zo’n super leuk cadeaublik?(met inhoud natuurlijk)

 

Verse Stroopwafels

De aller-, aller-, allerlekkerste vers gebakken stroopwafels zijn nu verkrijgbaar bij Spikkels. Per 10 verpakt of een lekkere XL stroopwafel maar ook in een leuk oud-Hollands cadeaublik.

                                                                                      IJscadeaukaart Postcodeloterij

Heb jij ook een IJSCADEAUKAART gewonnen bij de Postcode Loterij? Dat is nog eens boffen, want die kun je bij ons inleveren voor ons overheerlijke ijs.

Gefeliciteerd en tot ziens bij Spikkels op de De Fred!

 

Nieuw in ons assortiment de premium macarons van DutchHomemade.

Iedereen kent dit van oorsprong Franse koekje bestaande uit twee luchtige amandelschuimpjes met een smaakvolle ganache vulling ertussen. DutchHomemade macarons zijn groter van formaat dan de Franse variant. Door de speciale bereidingswijze en het hoge gehalte aan amandelmeel onderscheiden de DutchHomemade macarons zich van de rest. De subtiele combinaties van de beste chocolade, vruchten, kruiden, noten en nog veel meer zorgen voor een harmonieuze en ware smaaksensatie. De mooie kleuren en ruime variatie aan heerlijke smaken (maar liefst 23) maken de DutchHomemade macarons immens populair. 

 

                                                                                        ❤️LIEFDE IS❤️


Even naar Spikkels gaan en dan zo'n overheerlijke hazelnoot crème Valentijnstaart van Maison Kelder bestellen.
En als je er dan toch bent neem je gelijk zo'n gezellig doosje niet te versmaden Belgische bonbons mee of de overheerlijke Truffels van LentzDat wordt gegarandeerd een succes.
Tot ziens bij Spikkels op De Fred!

NIEUW: RED VELVET LATTE !!!

 

Durf jij de uitdaging aan?
Een overheerlijke Red Velvet latte met een stuk Red Velvet taart van Dudok nu voor slechts 6,25!
Graag tot ziens bij Spikkels op De Fred!