Roomijs

 

Lekker ijs maken kan alleen als je de beste ingrediënten gebruikt. Het allerbelangrijkste ingrediënt in ons Donna roomijs is de biologische melk van Hoeve Biesland in Delfgauw; lekker voor ons, fijn voor de koeien!

Uiteraard hebben wij alle traditionele smaken in ons assortiment zoals Vanille, Melkchocolade, Pistache, Hazelnoot en Stracciatella. Naast deze smaken hebben wij ook altijd een aantal bijzondere smaken in onze vitrine zoals Snickers, Smurf, Cookies Lemon Meringue, Oreo, Stroopwafel  en nog veel meer.

 

Sorbetijs

Soms heb je aan water, suiker en vers fruit voldoende om heerlijk ambachtelijk ijs te kunnen maken. Hierdoor is het niet alleen vetvrij en fris maar omdat er geen melk of andere dierlijke producten inzitten past het ook in een veganistisch dieet.

Smaken: aardbei, citroen, mango, framboos en onze favoriet pure chocolade.

IJscoupes

Klik op de link voor het assortiment ijscoupes

Milkshakes

Kies zelf je smaak uit de ijsvitrine, dan maken wij de lekkerste milkshakes of funshakes voor u! Onze ijskoffie wordt gemaakt op basis van mokka ijs en is natuurlijk ook te verkrijgen met een lekkere toef slagroom.

Onze smoothies hebben wij in diverse smaken en zijn vooral in de zomer heerlijk verkoelend.

De alom bekende en geroemde hazelnootschuimtaart van Maison Kelder, maar dan in ijsvorm. De hazelnootschuimplakken zijn afgewisseld met hazelnootroomijs en de schnitte is afgemaakt met heerlijke slagroom(geschikt voor 6-8 personen).
Deze schnitt is glutenvrij, maar wordt wel in een ruimte gemaakt waar ook met gluten wordt gewerkt.
Allergeneninformatie 
Allergene stoffen: Noten, Melk, Ei, Soja