Cannoli Croccante Italiani

De Cannoli is een heel bekend gebakje en nagerecht uit de Siciliaanse keuken. De Cannoli Croccante zijn het knapperige broertje van de originele deeg-cannoli. Daar waar de deeg-cannoli wordt gefrituurd, wordt de Cannoli Croccante gebakken in de oven! De cannoli (huls) wordt gemaakt van amandelschaafsel of van grof gemalen pinda’s, en beide worden aan de binnenzijde voorzien van een laag chocolade en vervolgens gevuld met een heerlijke zachte crème.
Deze Cannoli worden ambachtelijk vervaardigd in het zuidelijkste deel van Italië en zijn GLUTENVRIJ. Door de ambachtelijke vervaardiging kunnen de cannoli van elkaar afwijken in grootte en gewicht.

We hebben de volgende 10 smaken in het assortiment;

Cannoli Croccante  Amandel : - Banaan

                                                -Tiramisù

                                                - Chocolade

                                                - Karamel

                                                - Framboos

Cannoli Croccante Pinda :      - Straciatella

                                               - Koffie

                                               - Pistache

                                               - Vanille

                                               - Hazelnoot