Truffels van Lentz

De chocoladetruffels van Lentz zijn een begrip in de regio. Lentz heet dan ook niet voor niks "De Truffelspecialist". Wij hebben standaard minimaal 6 verschillende smaken op voorraad. De truffels worden met de hand gemaakt van o.a. fairtrade chocolade en verse slagroom. Geeft u ze weg of neemt u ze lekker voor uzelf mee? Kijk wel uit: want eenmaal gegeten is voor altijd verslaafd!

Verkrijgbaar in de smaken:

Slagroomtruffel

Verse slagroom, suiker en vanille vormen de basis van deze meest gegeten truffel, verpakt in een jasje van pure chocolade en poedersuiker, niet van af te blijven.

Chocolade slagroomtruffel

Verse slagroom, heel veel pure chocolade in een jasje van pure chocolade en cacao suiker,dé beste variant op de slagroomtruffel.

Karamel met zeezout truffel

Verse slagroom, veel Engelse karamel, een vleugje zeezout en romige melkchocolade in een jasje van melkchocolade en koffiesuiker.Een echte aanrader voor de karamel liefhebber.

Hazelnoot praline truffel

Verse slagroom, hazelnoot praline (=vers geroosterde hazelnoten vermengd met melkchocolade) in een jasje van pure chocolade en hazelnootsuiker.

Champagne truffel

Verse slagroom, champagne en nog eens champagne in een jasje van pure chocolade en chocolade/poedersuiker, voel de bubbeltjes tintelen op je tong.

Licor 43 truffel

Verse slagroom, pure chocolade, Licor 43 (een Spaanse likeur met 43 geheime ingrediënten) verpakt in een jasje van pure chocolade en  vanille suiker roept Spaanse jeugdherinneringen op.