Home » Bonbons

Belgische bonbons

 

Belgische chocolade
Zacht en delicaat. U neemt meer dan honderd jaar flair en finesse in de mond, diverse chocolademeesters hebben de smaak van Belgische pralines verfijnd, decennia lang. Het maakt Belgische chocolade wereldberoemd.

 

Bij Spikkels hebben we een uitgebreid assortiment echte Belgische bonbons gemaakt door ervaren chocolatiers van de beste grondstoffen, zoals bijvoorbeeld duurzame Barry Callebaut.  Met onze verfijnde chocolade kunt u in elk seizoen of met iedere gelegenheid uw vrienden, familie of uzelf verrassen. U kunt zelf een keuze maken uit ons uitgebreide assortiment of u kiest voor een door ons samengestelde feestelijke verpakking.


De ‘andere’ Belgische praline
Ervaar een wereld die u nog nooit proefde. Een wereld van lekkernijen, een lust voor het oog, een genoegen voor de smaakpapillen. Neem er nog eentje, grijp uw kans en ontdek de ‘andere’ Belgische praline.

Wit, melk, puur of extra donker, met een vleugje kaneel of met een likeurtje.

Wij zijn helemaal gek op onze chocolade en bonbons en waarom niet, wij hebben het meest verrassende assortiment aan bonbons met de meest gekke smaakcombinaties. Of het nu is om uzelf te verwennen of om iemand een heerlijk cadeau te geven.

Bij Spikkels kan het!

Wat natuurlijk niet in ons assortiment ontbreekt zijn de bekende Truffels van Lentz.